Videoblog

Ik heb zojuist een account bij videoblog.nl geopend, hardstikke leuk! Je kan er zelf heel snel met je webcam een filmpje maken en meteen terugzien, en je kan ook andere filmpjes die je ergens anders hebt gemaakt uploaden. (Maar alleen als je een pc hebt, voor een mac kan dat (nog) niet. Zie mijn filmpje. )

Het is ook mogelijk om de filmpjes te integreren met een al bestaande site of weblog, gewoon een htmlcode plakken en knippen. Alleen… werkt het niet bij mij. Ik weet niet of het aan de code ligt of aan wordpress, en ik weet van HTML te weinig om dat uit te zoeken. Maar hé! Als jullie nu ook allemaal videobloggers worden, kunnen we elkaars vriendjes zijn en misschien lukt het een van jullie wel! (wink wink nudge nudge)

Elkeweg, mijn videoblog: eefje.videoblog.nl

(Update: ik heb meteen al een reactie op mijn filmpje van de makers van videoblog, met dat er binnenkort een mac-uploader aankomt. Doen ze goed!)

1 Comment

  • Nice videoblog Eef. I like the whole idea and all, but don't think I would do good on the big screen :P. I'll just keep to the writing thing. Better for all of us 😛

Comments are closed.