Sollicitatiegesprek

Leuke vragen om te krijgen op een sollicitatiegesprek:

Van welke muziek hou je?
Welke TV programma’s kijk je graag?
Wat vind je van je oud-klasgenoot die hier al werkt? (Leuke verrassing! Ik wist dat namelijk nog niet. En ik mag dr heel graag.)

En ik mag op een tweede gesprek komen, dus w00t! Natuurlijk hebben we het ook gehad over de structuur van de redactie, wat er allemaal komt kijken bij de functie en in hoeverre dat verschilt van wat ik gewend ben van bij de Gazet van Antwerpen toen ik daar stage liep. Bij het tweede gesprek zal naast de hoofdredacteur ook iemand van de eindredactie aanwezig zijn, aangezien dat meer met vormgeving geïntegreerd is dan het voor mij bij de Gazet was. Maakt het alleen maar interessanter.

Verder hoor ik binnekort of ik bij een ander bedrijf terug mag komen voor een tweede gesprek, dat is een behoorlijk ander bedrijf, maar ook heel leuk en ik zou ze eigenlijk gewoon allebei willen. 😉 Maar vooralsnog moeten ze eerst mij willen.
In ieder geval vind ik het fijn om een goed gevoel over een sollicitatiegesprek te hebben.

4 Comments

  • super goed! Maar euh, mag je geen namen noemen ofzo 😛

    PS: kan ik ook een account krijgen hier? de hele tijd mijn naam invullen is zo overbodig 😀

  • Kzeg t voor de zekerheid maar niet, kan me zo voorstellen dat het beter is als toekomstige sollicitanten niet weten hoe ze 't doen. Maar misschien doe ik te moeilijk. (Invloed van werken bij Defensie, informatie is gevoelig.)

    En iedereen mag bij mij reageren, dus ik had niks ingesteld, maar ik zal eens uitzoeken hoe 't met gebruikers zit. Kan je niet gewoon je eigen wordpressinlog gebruiken? Ik weet dat ik dat bij jullie niet kan, maar misschien werkt t andersom wel…

  • Dat laatste kan inderdaad, bij deze onder mijn WP account ;). Goed om te horen dat ook jouw sollicitaties goed gaan Eef! Keep it up en wie weet kan ik je in het vervolg begroeten als burgervrouw, net als dat je mij burgerman kan gaan noemen 😛

    (nee hoor, burger ben je pas als je een eigen achtertuin hebt..(!))

Comments are closed.